ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Διπλό” με ανατροπή για την Άνω Μερά!

“Διπλό” με ανατροπή για την Άνω Μερά!

Μετά από ένα δυνατό ματς με πολύ ένταση, η Άνω Μερά, αν και έμεινε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, και πήρε τη νίκη επί του Α.Ο. Πάγου με σκορ 1-2 και επιστρέφει στη Μύκονο με τους 3 βαθμούς της νίκης παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Α.Ο. Πάγου να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να πιέζει, όμως στη συνέχεια η ομάδα της Μυκόνου βρήκε ρυθμό,  απειλώντας την εστία του Καπέλλα. Το γκολ ήρθε στο 40′ του πρώτου μέρους με τον Πρίντεζη να σκοράρει με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 2ο ημίχρονο ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να πετύχουν την ανατροπή. Αν και έπαιζαν από το 48′ με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Παπαδάκη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60′ με τον Αμπντούλ, ο οποίος μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 1-1.

 

Το τελικό 1-2 πραγματοποίησε ο Χουσελάς στο 81′, που βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έδωσε διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Μετά το γκολ και στη διάρκεια των πανηγυρισμών της Άνω Μεράς, έγινε μια σύρραξη παιχτών, με τους Καραίνδρο και Βελέντζα να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερα με βοηθούς του κ.κ. Νομικό και Βαρθαλίτη.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ (Νίκος Βουτσίνος): Καπέλλας, Μπαλόπητας, Γεράρδης, Βουτσίνος (84′ Παπουδής), Βαβουράκης, Χαλκιάς, Σκορδίλης (63′ Μαϊνος), Ντόγος, Πρίντεζης Μ.(76′ Βελέντζος), Μανουδάκης, Αργυρός

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ρούσσος, Μαρουδιάς, Παράβαλος, Σούμπιτσης

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ(Κώστας Συριανός): Τζάβρας, Παπαδάκης, Ουζούνογλου, Χατζάκος, Σαλταμάρας (46′ Κωφοκώτσιος), Καραίνδρος, Αμπντούλ, Καρφαρίδας, Ζάρκος (54′ Τουρέ), Χουσελάς (88′ Ξενάκης), Ραίσης (54′ Μπουμπούρη)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Ξένος, Δήμας, Δημητρανόπουλος

Νίκος Παπουτσάς

sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.