ΤΟΠΙΚΑ

Δίπλα στους συμπολίτες του ο Δήμαρχος

Δίπλα στους συμπολίτες του ο Δήμαρχος
Πανταχού παρών ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τιμά με την παρουσία του όλες τις εκδηλώσεις στο νησί.

Την ανάγκη της στήριξης όλων των φορέων της Μυκόνου τονίζει αλλά και εμπράκτως το δείχνει με την παρουσία του σε όλα τα δρώμενα ο δήμαρχος Μυκόνου και κυρίως στην κοπή της πίτας αυτή την εποχή.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς τονίζει χαρακτηριστικά:

«Την περίοδο αυτή είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε προσκεκλημένοι στην κοπή της πίτας διαφόρων φορέων και συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο νησί μας. Στεκόμαστε δίπλα στους φορείς αυτούς και τα μέλη τους, με σεβασμό στο έργο και τις επιλογές τους, συζητάμε μαζί τους, κατανοούμε τις ανάγκες τους και χρηματοδοτούμε με χαρά τις επιδιώξεις τους.

Οι σύλλογοι, είναι με τη σειρά του ο καθένας μια ουσιαστική έκφραση των απαιτήσεων και των επιδιώξεων της τοπικής κοινωνίας, αλλά κυρίως μια κατάθεση προσφοράς. Ο πολιτισμός και η ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας είναι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Καλή χρονιά σε όλους λοιπόν με την βεβαιότητα πως ο Δήμος Μυκόνου θα συνεχίσει να είναι συμπαραστάτης στην πραγματοποίηση των στόχων τους.»

Κοπή πίτας στην Μυκονιάτικη Βεγγέρα

Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη -Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου και Απολλώνιος Όμιλος

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.