ΤΟΠΙΚΑ

«Δίπλα σας κάθε στιγμή για τον αθλητισμό της Μυκόνου»

«Δίπλα σας κάθε στιγμή για τον αθλητισμό της Μυκόνου»
Σπουδαία συνάντηση και στήριξη για τα θέματα του νησιού από τον υπουργό Γιάννη Βρούτση προς τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά

Την στήριξη του σε κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση του αθλητισμού στη Μύκονο παρέχει με κάθε τρόπο σύμφωνα με την διαβεβαίωση του προς τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά, ο υπουργός Αθλητισμού βουλευτής ΚΥΚΛΑΔΩΝ Γιάννης Βρούτσης.

Στο πλαίσιο επίσκεψης αντιπροσωπείας της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στο Γραφειο του υπουργού ο Γιάννης Βρούτσης έδειξε για ακόμη μια φορά την έμπρακτη υποστήριξη του στα σωματεία καθώς όπως ανέφερε η πρόθεση είναι δεδομένη για πρόσθετη βοήθεια.

Στο περιθώριο της συνάντησης είχε εκτενή συζήτηση με τον Αλέκο Κουκά και έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του για τα θέματα της Μυκόνου αθλητικά και όχι μόνο, τονίζοντας μάλιστα στον αντιδήμαρχο ότι είναι πάντα δίπλα αρωγός στις προσπάθειες της Μυκόνου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.