ΤΟΠΙΚΑ

Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου
Άρχισε η διαδικασία των αιτήσεως για την καλοκαιρινή περίοδο

Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου
Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Καλοκαίρι 2019

Η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου λειτουργεί από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τέλος Μαρτίου και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στους ενδιαφερόμενους μετά από αξιολόγηση έως μέσα Απριλίου.

Διατίθενται τρεις αίθουσες περιοδικών εκθέσεων:
Η αίθουσα στην οδό Ματογιάννι και στην οδό Καλογερά που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο και η αίθουσα Σ.Συριώτη στην οδό Μελετοπούλου.


Η αίτηση αποστέλλεται ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΚΔΕΠΠΑΜ Τ.Θ. 114 84600 Μύκονος ή στο e-mail: deppam@otenet.gr και συνοδεύεται από βιογραφικό και δείγματα έργων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2289027190 ή ανατρέξτε στις φωτογραφίες στη σελίδα του facebook.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.