BUSINESS

Δημήτρης Κοντομηνάς: Πώς η τεράστια περιουσία του «ροκανίζεται» από τους πλειστηριασμούς

Δημήτρης Κοντομηνάς: Πώς η τεράστια περιουσία του «ροκανίζεται» από τους πλειστηριασμούς

Μπαράζ πλειστηριασμών από τις τράπεζες σαρώνει την αμύθητη περιουσία του Δημήτρη Κοντομηνά – Οι επαύλεις, τα σκάφη και οι μοιραίες γυναίκες του κάποτε γνωστού στην αγορά και ως «Mr Deal – Τα διαδοχικά σφυριά, για εταιρείες και ακίνητα και ποιοι τα απέκτησαν.

Κέρδισε δίκαια το χαρακτηρισμό «μάγος των deals» καθώς ήδη από την εποχή της πρώτης νιότης πέτυχε με τις κινήσεις του να εκτοξεύσει τη φήμη του μέχρι…το φεγγάρι. Ήταν η εποχή που έβαζε τα θεμέλια της Interamerican την οποία έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο, το καλοκαίρι του 1969, μέσω του πρώτου ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην ιστορία για αστροναύτες, αυτούς του Apollo 11, της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στη Σελήνη.

Επί δεκαετίες τα επενδυτικά του «σλάλομ» σε διάφορους τομείς της αγοράς, όπως παραδέχονταν φίλοι και αντίπαλοι, ήταν μοναδικά, χτίζοντας έτσι μια επιχειρηματική «αυτοκρατορία» με παρουσία από τις ασφάλειες και τους κινηματογράφους μέχρι τις τράπεζες και τον κλάδο της ιδιωτικής υγείας, και από τις αερομεταφορές, μέχρι τα προϊόντα τεχνολογίας και τα media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.