ΤΟΠΙΚΑ

Δήμαρχος-Τόνια-Ψύλενα και Μίλτος η ισχυρή ομάδα και στον πολιτισμό

Δήμαρχος-Τόνια-Ψύλενα και Μίλτος η ισχυρή ομάδα και στον πολιτισμό
Ο δήμαρχος Κουκάς ξέρει καλά να μοιράζει το παιχνίδι ανάμεσα στους συνεργάτες του και αυτοί τον δικαιώνουν.

Η ομάδα του Δημάρχου είναι ισχυρή και όλοι στο νησί το γνωρίζουν καλά αυτό.
Ο ηγέτης για να έχει διάρκεια και μέλλον πρέπει να έχει και πολύτιμους συνεργάτες και στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Κουκάς ξέρει καλά να μοιράζει το παιχνίδι ανάμεσα στους συνεργάτες του και αυτοί τον δικαιώνουν.

Η  Τόνια Ανδρονίκου έχει αναλάβει τον τομέα του τουρισμού στο νησί και τα έχει πάει άψογα μέχρι τώρα με παρεμβάσεις, προτάσεις και αποτελέσματα.
Ο Μίλτος Ατζαμόγλου  πάντα εκεί αρωγός και υποστηρικτής σε όλες τις προσπάθειες, χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας στενός συνεργάτης και ήρεμη δύναμη.

Η Μαρία Κουσαθανά-Ψύλενα πρόθυμη πάντα να δώσει την ψυχή της για το κοινό συμφέρον και για τον τόπο της που υπεραγαπά.

Πολύτιμοι συνεργάτες του δημάρχου που είναι πάντα δίπλα του.

Οι τρεις τους στην διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού  Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη, στάθηκαν πλάι στον δήμαρχο και επισκέφθηκαν μαζί  τη Δήλο και τη Ρήνεια.

Αντάλλαξαν απόψεις με την υπουργό και έθεσαν όλοι μαζί το πλαίσιο για την επόμενη μέρα.

Δικαίως ο δήμαρχος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την συνάντηση με την κυρία Μενδώνη.

«Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς ο πολιτιστικός θησαυρός του νησιών μας αναδεικνύεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Πολιτείας , δικαιώνοντας τη διαχρονική προσπάθεια, αλλά και τα σχετικά έργα υποδομής της Δημοτικής μας Αρχής.

Είναι σαφές ότι η Μύκονος εκτός από κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός, μπορεί με την αναβάθμιση των σχετικών υποδομών και την ανάδειξη του αρχαιολογικών χώρων να μετεξελιχθεί και σε κορυφαίος πολιτιστικός προορισμός.

Η Δήλος και η Ρήνεια συναποτελούν μια μοναδική πολιτιστική κληρονομιά που αποτελεί χρέος και ιστορικό μας καθήκον μας να τη διαφυλάξουμε , να την αναδείξουμε και να την μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε βρει ισχυρούς συμμάχους την Εφορεία Αρχαιοτήτων, την Περιφέρεια το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και φορείς όπως το International Foundation for Greece (IFG) τους οποίους και ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλων των Μυκονιατών.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.