ΤΟΠΙΚΑ

Δήμαρχος και Αλεκάρας καθάρισαν την Μύκονο σε 24 ώρες

Δήμαρχος και Αλεκάρας καθάρισαν την Μύκονο σε 24 ώρες
Παρά τις τρικλοποδιές που κάποιοι πήγαν να βάλουν στην δημοτική αρχή,έδειξαν για ακόμη μια φορά γιατί ο λαός της Μυκόνου τους εμπιστεύεται

Με μια κινητοποίηση που όμοια της η Μύκονος δεν έχει ξαναδεί τα πολλά τελευταία χρόνια, το νησί μέσα σε 24 ώρες με την απίστευτη δύναμη και θέληση όλων των υπαλλήλων του Δήμου και των εργατών, αρχίζεινα καθαρίζει και να παίρνει ξανά την λάμψη του.

Έγιναν πολλά περίεργα τον τελευταίο καιρό σε σχέση με την αποκομιδή των σκουπιδιών και παρά το πρόβλημα με τις συμβάσεις, κάποιοι προσπάθησαν να παίξουν βρώμικο κυριολεκτικά παιχνίδι στις πλάτες ανθρώπων που έχουν δώσει χρόνια τα διαπιστευτήρια τους στην Μύκονο.

Η αυταπάρνηση και ο στόχος του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά ,όλες αυτές τις μέρες που δέχονταν τα βέλη για τα σκουπίδια, ήταν να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα και τίποτα άλλο.

Ο δήμαρχος δεν μίλησε και δούλευε νυχθημερόν και συντονισμένα για την αποκατάσταση της τάξης.

Την ίδια ώρα αντί να βρει συμπαράσταση σε ένα θέμα που αφορά του πάντες και είναι η βιτρίνα του νησιού, κάποιοι βρήκαν ευκαιρία ξανά να κάνουν αντιπολίτευση σε ένα θέμα που κανείς δεν βγαίνει κερδισμένος στο τέλος της ημέρας και μόνο χαμένο είναι το νησί.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς έδρασε άμεσα, έδωσε την εντολή και ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς, ο Αλεκάρας στις καρδιές των Μυκονιατών, έβγαλε στους δρόμους τους εργάτες της επιχείρησης του, τα φορτηγά και τα μηχανήματα του ακόμη μια φορά  και καθάρισαν το νησί σε 24 ώρες.

Απίστευτη εικόνα από όλα τα σημεία που μέχρι χθες ήταν γεμάτα σκουπίδια.

Τόνοι μαζεύτηκαν σε μια μέρα, δείγμα ότι κάποιος προφανώς δεν ήθελε να είναι καθαρή η Μυκονος για δικούς του λόγους.

Αυτός ο κάποιος και το γιατί θα γίνουν σύντομα γνωστά στους πολίτες.

Η ιστορία πάντως έγραψε ότι ο Δήμαρχος με τον Αλεκάρα κατόρθωσαν σε 24 ώρες να καθαρίσουν το νησί.

Εύγε….

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.