ΤΟΠΙΚΑ

Δηλαδή κύριε γνωρίζατε, συμφωνήσατε και δεν είπατε τίποτα ;

Δηλαδή κύριε γνωρίζατε, συμφωνήσατε και δεν είπατε τίποτα ;
Εκτεθειμένος στην κοινωνία της Μυκόνου ο πρόεδρος της Άνω Μεράς κ.Σταυρακόπουλος αν ισχύουν όσα αναφέρει η εταιρία για το Καλό Λιβάδι

Η απάντηση της εταιρίας για το θέμα που έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία της Μυκόνου και αφορά το Καλό Λιβάδι ανάβει φωτιές.

Ένα θέμα που επέφερε ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και την προσφυγή στο ΣΤΕ ,ανοίγει ένα τεράστιο ζήτημα και ηθικής τάξης πλέον στα πολιτικά πράγματα της Μυκόνου.

Γιατί αν ισχύουν όσα αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωση της  και τα οποία ακόμα δεν έχουν απαντηθεί, κάποιοι στο νησί δεν θα πρέπει να νιώθουν και πολύ άνετα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία στην απάντηση που έδωσε στην δημοσιότητα σχετικά με το θέμα συνολικά ,σε ένα σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει μεταξύ άλλων για μια συνάντηση αλλά και συμφωνία με τον πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Μεράς κ Πέτρο Σταυρακόπουλο για το θέμα της παραλίας και την δημιουργία μπαρ στον αιγιαλό.

Σύμφωνα με την εταιρία, όπως  αναφέρει στην ανακοίνωση της, στις 17/7/2021 εκπρόσωποι της συναντήθηκαν και τα «βρήκαν» μάλιστα με τον κ.Σταυρακοπούλο  καθώς η πρόταση της έγινε αποδεκτή οπως αναφέρουν από τον πρόεδρο της Άνω Μεράς.

Πράγματι απίστευτο…

4. Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Μεράς στις 17/07/2021 ενημερώνοντάς τον για τη σχετική μίσθωση καθώς και για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Αναγνωρίζοντας την πιθανή προσωρινή σύγχυση στο θέμα στάθμευσης προτείναμε να προσφέρουμε δωρεάν στάθμευση στο όμορο οικόπεδο ιδιοκτησίας μας ακριβώς όπισθεν του υπό μίσθωση από την ΕΤΑΔ οικοπέδου. Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε αποδεκτή.

 

Ο κ.Σταυρακόπουλος όμως δεν ενημέρωσε κανέναν επίσημα και ποτέ αν πράγματι συναντήθηκε με την εν λόγω εταιρία και αποδέχτηκε την πρόταση.

Είχε άμεσα την δυνατότητα να το κάνει αλλά στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ ήταν υπέρμαχος των συμφερόντων του νησιού οπως όλοι και όχι των ιδιωτών.

Περίεργα πράγματα…Η εταιρία αναφέρει όμως  ότι συναντήθηκαν και συμφώνησαν και ο πρόεδρος της Άνω Μεράς δεν ανέφερε πουθενά και σε κανέναν τίποτα.
Δεν θελουμε να το πιστέψουμε κάτι τέτοιο…

Καταρχήν για να μην μένουν σκιές  οφείλει άμεσα μια δημόσια απάντηση-διευκρίνιση ο κ.Σταυρακοπουλος ως θεσμικό πλέον πρόσωπο με τον ρόλο του ως προέδρου στην κοινότητα  Άνω Μερά.

Γνώριζε και δεν είπε τίποτα ο κ.Σταυρακόπουλος για το έργο όπως αναφέρει η εταιρία η λέει ψέμματα η ανάδοχος εταιρία  ;

Έκανε πράγματι συνάντηση με την εταιρία στις 17/7/2021 πριν το ΔΣ ενώ στην έκτακτη συνεδρίαση δεν έβγαλε άχνα ή δεν τους συνάντησε ποτέ;

Ήρθε σε μια συμφωνία που πλήττει τα συμφέροντα των συμπολιτών του εν αγνοία όλων των υπολοίπων χωρίς να ενημερώσει κανέναν  ή δεν συμφώνησε τίποτα και με κανέναν ;

 

Στο απόσπασμα πάντως της συνεδρίασης του συμβούλιο της Άνω Μεράς στις 24/7  που υπογράφει ο κ πρόεδρος καμία αναφορά δεν γίνεται ούτε για συνάντηση ούτε για συμφωνία του κ.Σταυρακοπουλου με την εταιρία.

Μάλιστα όσοι συμμετείχαν στο διαδικτυακό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο αναφέρουν ότι ήταν υπέρμαχος και με στόμφο υπέρ της πρότασης του συνόλου του συμβουλίου για προσφυγή στο ΣΤΕ.

Τι πραγματικά συμβαίνει θα πρέπει πλέον δημόσια να απαντήσει ο κ.Σταυρακοπουλος στην κοινωνία του νησιού που είναι ανάστατη με ένα τόσο μεγάλο θέμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.