ΤΟΠΙΚΑ

Διεθνής αναγνώριση στις προσπάθειες του δημάρχου της Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά

Διεθνής αναγνώριση στις προσπάθειες του δημάρχου της Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά
Ο Πρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης αναφέρεται στον Κ.Κουκά με κολακευτικά λόγια.

Ο Πρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης Λιν Βερντμπεκ αναφέρθηκε διεξοδικά στις προσπάθειες της ΚΕΔΕ και ιδιαίτερα στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά:

Δείτε το βίντεο

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, Δημάρχου Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά, διότι είναι πολύ σημαντικό να συνεδριάζουμε όχι μόνο στην έδρα μας στο Στρασβούργο αλλά και σε κράτη – μέλη, για να βλέπουμε τι συμβαίνει σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Να ανταλλάσουμε τεχνογνωσία και εμπειρία με Δημάρχους και περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους υπερασπιζόμενοι το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.