ΤΟΠΙΚΑ

Διεθνείς και εγχώριοι σταρ στη Μύκονο

Διεθνείς και εγχώριοι σταρ στη Μύκονο

Στην Μύκονο, στη Σέριφο, στην Κω, στη Σαντορίνη, λέει το τραγούδι και η τωρινή μας στάση είναι στο “ασπρονήσι”. Η σοουμπίζ απ’ το Πάσχα κι έπειτα “παρτάρει” στο νησί, ενώ ζευγάρια, celebrities διεθνούς γκελ, με επικεφαλής τον Ricardo Kaká, την υπέροχη σύντροφό του και γυναικοπαρέες είναι στο “μενού” όσων την επισκέπτονται.

Στην τελευταία μας βόλτα εντοπίσαμε ξανά πολλούς celebs σε διάφορες καταστάσεις – by the sea, σοκάκια – και ξεχωρίσαμε κάποιες λήψεις τους απ’ τους παπαράτσι, που ποτέ δεν μας απογοητεύουν. Εστιάσαμε, βέβαια και στα gossip που ακούγονται τελευταία για σχέση μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Βίκυς Κάβουρα…  Για τσεκάρετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται
Δεν το πάει για… κεφαλοκλείδωμα ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα, πλάκουν κάνουν. Η ώρα του παιδιού!
Οι δυο τους κάνουν πολλή παρέα στο νησί και μάλιστα κυκλοφορούν και με το ακόλουθο -καυτό- δίδυμο!

 

Νικολέττα Καρρά και Βίκυ Κάβουρα έκαναν girlie night στην Μύκονο και μαγνήτισαν -για ευνόητους λόγους- τα αντρικά βλέμματα με τις παρουσίες τους. Όσο για σχέση μεταξύ Κάβουρα-Λιάγκα, καμία… σχέση!

Πάμε τώρα και στα ζευγάρια και καταρχάς στον Ricardo Kaká. Aφού πρώτα πέρασε από την Αθήνα με την πανέμορφη σύντροφό του Carolina Dias, για να δουν από κοντά την Ακρόπολη, έβαλαν πλώρη για Μύκονο. Ο φακός τους κατέγραψε και ήταν μες στα κέφια. Ιδού . Πάρτε, όμως, εν προκειμένω και μια γεύση από Αθήνα!

 

Πηγη iciao.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος βολτάρουν στο “ασπρονήσι” χέρι-χέρι σε μια cool βραδιά

Τα κορμιά

Shaya!!!!!!!!!!

H Μικαέλα Σκόρτα και σόλο: Σας “τελείωσε”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ένας follower της; Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι την καυτή μελαχρινή την είχαμε δει στο Game of Love, ενώ έχει σπουδάσει παιδαγωγός. Έχουμε την αίσθηση ότι τέτοιες δασκάλες θα ήθελε κάθε μαθητής!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.