ΤΟΠΙΚΑ

«Διεκδικούμε πολιτική και άμεση λύση στο θέμα των δασικών χαρτών»

«Διεκδικούμε πολιτική και άμεση λύση στο θέμα των δασικών χαρτών»
Ο Κωνσταντίνος Κουκάς βρέθηκε στη συνεδρίαση και έδωσε το σύνθημα για το μέλλον

 

Με την συμμετοχή του στην συνεδρίαση υπο τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο ο Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε για το κρίσιμο θέμα των δασικών χαρτών:

 

«Συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε.

Συμμετείχαμε  σε κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου με θέμα τα προβλήματα που ανέκυψαν με την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Στη συνεδρίαση έγινε αποδεκτή από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο, η ανάγκη τροποποιήσεων στο νομοθετικό πλαίσιο κατάρτισης των δασικών χαρτών.

Αγωνιζόμαστε χέρι χέρι με την Περιφέρειά μας, για την προστασία της περιουσίας των νησιωτών την οποία το κράτος οφείλει να αντιμετωπίσει στην εκάστοτε νομοθέτηση, σε σχέση με όλες εκείνες τις ιδιαιτερότητες και συνθήκες της νησιωτικότητας. Η μεγαλύτερη αδικία βαρύνει κατά κύριο λόγο την Άνω Μερά με «δήμευση» αγροτικών ή χορτολιβαδικών ιδιόκτητων εκτάσεων. Πρόκειται για έναν παραλογισμό που πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Διεκδικούμε πολιτική και άμεση λύση στο θέμα κατάρτισης & ανάρτησης των δασικών χαρτών, και σεβασμό στο αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα των δημοτών μας στην ιδιοκτησία. Συνεχίζουμε…»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.