ΤΟΠΙΚΑ

Διασχολικό μαθητικό σκακιστικό τουρνουά Σάββατο 20 Απρίλη στο Γυμνάσιο της Άνω Μεράς Μυκόνου.

Διασχολικό μαθητικό σκακιστικό τουρνουά Σάββατο 20 Απρίλη στο Γυμνάσιο της Άνω Μεράς Μυκόνου.

Διασχολικό μαθητικό σκακιστικό τουρνουά
Σάββατο 20 Απρίλη στο Γυμνάσιο της Άνω Μεράς Μυκόνου.

Το Γυμνάσιο Άνω Μεράς Μυκόνου και η σκακιστική λέσχη του Σχολείου προσκαλούν όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων του νησιού (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) να ενημερώσουν τους μαθητές τους για το επικείμενο μαθητικό τουρνουά σκάκι, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 20 Απριλίου στο Γυμνάσιο της Άνω Μεράς Μυκόνου στις 17:00 το απόγευμα.

Οι μαθητές θα παίξουν δεκάλεπτες χρονομετρημένες παρτίδες (rapid) και στο τέλος θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι μαθητές, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα λάβουν επαίνους συμμετοχής.

Κάθε σχολείο μπορεί να στείλει έως πέντε μαθητές (για πρακτικούς λόγους είναι δύσκολο σ αυτό το πρώτο τουρνουά να συμμετάσχουν περισσότεροι). Περιμένουμε με χαρά τους μαθητές του νησιού στο πρώτο μαθητικό σκακιστικό τουρνουά του νησιού.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Αλέξανδρος Χατζίρης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.