ΤΟΠΙΚΑ

Διαρρήκτης μπαίνει σε βίλα στη Μύκονο και γίνεται… καπνός όταν τον αντιλαμβάνεται ο ένοικος

Διαρρήκτης μπαίνει σε βίλα στη Μύκονο και γίνεται… καπνός όταν τον αντιλαμβάνεται ο ένοικος

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το protothema.gr με τον θρασύτατο διαρρήκτη που μπήκε στη βίλα με καλυμμένο το πρόσωπο και εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού

Οι εσωτερικές κάμερες σε βίλα του νησιού κατέγραψαν τη στιγμή που ο διαρρήκτης τρέχει να φύγει καθώς τον έχει αντιληφθεί ο ένοικος του σπιτιού. Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, ο θρασύτατος διαρρήκτης με καλυμμένο το πρόσωπο του εισβάλει στο εσωτερικό της βίλας με σκοπό να αφαιρέσει ότι πολύτιμο βρει μπροστά του.
Ωστόσο, οι κινήσεις του γίνονται αντιληπτές από τον ένοικο της βίλας ο οποίος βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα και πιθανόν ξύπνησε από τον θόρυβο και κατέβηκε γρήγορα τις σκάλες που οδηγούν στο σαλόνι για να δει τι είχε συμβεί.

Τότε ο επιτήδειος – μέλος συμμορίας που έχουν βάλει στο στόχαστρο πολυτελείς κατοικίες – βάζει «τα πόδια στην πλάτη» και εξαφανίζεται εν ριπή οφθαλμού. Δεν γνωρίζει όμως ότι στο σαλόνι είναι τοποθετημένη κάμερα κλειστού κυκλώματος που καταγραφεί καρέ-καρέ τις κινήσεις του.

Δείτε το βίντεο:

Διαρρήκτης που εισβάλει σε βιλα τρέπεται σε φυγή

Στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί αύριο, υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις κλοπές και διαρρήξεις στη Μύκονο όπως και για τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου από άγνωστο άνδρα που έχει προκαλέσει αναστάτωση στη τοπική κοινωνία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.