ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διανομή τροφίμων για δικαιούχους του προγράματος του ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων για δικαιούχους του προγράματος του ΤΕΒΑ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου/Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων ενημερώνει ότι το στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ, στην ΠΕ Κυκλάδων.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε 14 νησιά του Νομού Κυκλάδων, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων, που έχει και την ευθύνη της προμήθειας και υλοποίησης του προγράμματος, με τη συνδρομή των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων και φορέων, που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη 53.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την ημέρα και ώρα διανομής, από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ειδικότερα, για το νησί της Σύρου , όπου είναι και η έδρα της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθεί διανομή στις 03-10-2018 και 04-10-2018, σε άμεση συνεργασία με το Τμ. Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, το οποίο έχει επικοινωνήσει με τους δικαιούχους για τις λεπτομέρειες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.