ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαγραμμίσεις σχολικών γηπέδων από το Δήμο Μυκόνου

Διαγραμμίσεις σχολικών γηπέδων από το Δήμο Μυκόνου

Για ακόμη μια χρονιά οι αύλειοι χώροι των Σχολείων της Μυκόνου αναβαθμίστηκαν για να εξυπηρετήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου και υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Επιτροπής κ. Γεωργίου Ρουσσουνέλου – έχοντας προβεί σε καταγραφή αναγκών και υλοποιώντας έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος – παραδίδουν όλα τα σχολικά γήπεδα με τις απαραίτητες διαγραμμίσεις.

Η συνολική δαπάνη για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου καλύφτηκε από χρήματα του Δήμου Μυκόνου και αφορά σε προμήθεια υλικών για βάψιμο γηπέδων και λοιπών χωρών και σχετικές εργασίες επιδιόρθωσης παλαιών εγκαταστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν στα σχολεία:

  • ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ΜΥΚΟΝΟΥ (γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο βόλεϊ)
  • 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (γήπεδο μπάσκετ)
  • ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΛΑΚΚΑΣ, ανάμεσα σε 1ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χώρας Μυκόνου (γήπεδο μπάσκετ)
  • 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (γήπεδο μπάσκετ και προαύλιο)
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (γήπεδο μπάσκετ)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.