ΤΟΠΙΚΑ

ΔΕΘ: Το τετ α τετ του Κ. Κουκά με τον δήμαρχο Αθηναίων Κ.Μπακογιάννη. Τι συνδέει τους δύο αυτοδιοικητικούς

ΔΕΘ: Το τετ α τετ του Κ. Κουκά  με τον δήμαρχο Αθηναίων Κ.Μπακογιάννη. Τι συνδέει τους δύο αυτοδιοικητικούς

Δύο αυτοδιοικητικοί της νέας γενιάς που φαίνεται να έχουν μέλλον στην πολιτική ζωή της χώρας

Ένα ενδιαφέρον στιγμιότυπο αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του e-ota.gr στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 85η   ΔΕΘ και αυτό ήταν το «θερμό» τετ α τετ που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τον δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά.

Οι δυο άνδρες συνδέονται με προσωπική φιλία και αλληλοεκτίμηση καθώς πρόκειται για δύο αυτοδιοικητικά στελέχη της ίδιας γενιάς που ήδη έχουν αρκετά «ένσημα» στον χώρο. Δύο κοινά σημεία που λέγεται ότι έχουν οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι είναι η συνεχής προσπάθεια για μεγαλύτερη εξωστρέφεια των δήμων τους καθώς και η εφαρμογή σύγχρονων μοντέλων διοίκησης που παρακολουθούν στενά και από άλλους ευρωπαϊκούς δήμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Αθηναίων έδειξε ενδιαφέρον για τον «καυτό» Αύγουστο στο νησί των ανέμων, τον τουρισμό αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή ειδικά το καλοκαίρι, με τη δημοτική αρχή να δίνει πραγματική μάχη για την επίλυσή τους. Έδωσαν υπόσχεση για άμεση συνάντηση και πιο συχνή επικοινωνία για μια σειρά θεμάτων που σίγουρα θα υπάρχει γόνιμο έδαφος συνεργασίας.

πηγη e-ota.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.