ΤΟΠΙΚΑ

Δεν ξεκίνησαν καλά τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Β´Εθνική

Δεν ξεκίνησαν καλά τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Β´Εθνική
Ηττήθηκαν με σκορ 1-2 από τον Ιάσων Ιλίου

Η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της, στη Β’ Εθνική καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον Ιάσων Ιλίου.

Σε ένα ματς το οποίο ήταν δυνατό από το πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενες κατάφεραν αν προηγηθούν στο 25′ καθώς μετά από μια κόντρα στη μεγάλη περιοχή, η Γκίτσα έβαλε το πόδι δίνοντας έτσι προβάδισμα στην ομάδα της. Η ομάδα του Δημήτρη Μανταφούνη ανέβασε ρυθμό χάνοντας αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό ώσπου η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να σκοράρει με την Κανέλλου στο 56′ με ένα πολύ όμορφο σουτ. Στο 74′ η Α.Ε. Μυκόνου κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν κατάφεραν οι παίχτριες να μετουσιώσουν σε γκολ. Τελικά η ομάδα του Ιλίου σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Παυσανίδη στο 87′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι. με βοηθούς τους κ.κ. Βαρθαλίτη και Γρυπάρη’

Α.Ε. Μυκόνου (Μανταφούνης): Κοντιζά, Τσακλάνου, Γιαννοπούλου (68′ Αντύπα), Σκαμπαρδώνη, Πατεράκη, Τσιούκρα (77′ Τζωρτζάκη), Γιαννούλα, Κανέλλου, Αρμάου, Πρέκκα (90′ Αδάμ), Μπαξεβάνου

Ιάσων Ιλίου (Βαξεβάνης): Βαίτση, Μπατζάκα, Γκάτση (90′ Φούσκα), Πετράκη, Σπαγάκου, Κουλούρη, Αρβανιτάκη (68′ Νικολακοπούλου), Ασλανίδου, Μαντζανά, Δήμου (86′ Στρογγυλού), Γκίτσα (68′ Παυσανίδη).

Πηγη sportcyclades

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.