ΤΟΠΙΚΑ

Δεν θα καταργηθεί σε όλους τους χώρους η μάσκα από 1η Ιουνίου

Δεν θα καταργηθεί σε όλους τους χώρους η μάσκα από 1η Ιουνίου

Επαναξιολόγηση της χρήσης μάσκας προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος τόνισε πως σε ορισμένους χώρους αυτή θα παραμείνει υποχρεωτική.

Ο Θάνος Πλεύρης είχε τονίσει πως από 1η Ιουνίου θα καταργηθεί η υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας και στους κλειστούς χώρους και αυτό όπως φαίνεται όντως θα ισχύσει. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως θα επανεξεταστεί προκειμένου να καθοριστούν σε ποιους χώρους θα είναι υποχρεωτική.

Θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι η μάσκα δεν θα καταργηθεί στα σούπερ μάρκετ, στις υγειονομικές μονάδες, σε όλα τα μέσα μετακινήσεων, ενδεχομένως και σε κάποιους άλλους χώρους που θα καθοριστούν εντός του μήνα.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.