ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν θα δέσουν τα πλοία στις 18 Ιουλίου

Δεν θα δέσουν τα πλοία στις 18 Ιουλίου
Η πρόταση απορρίφθηκε από την πλειοψηφία της αρμόδιας επιτροπής της ΠΝΟ, η οποία, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να πυροδοτήσει βόμβα

S.O.S. για τα νησιά, την τουριστική δραστηριότητα και την επιβατική κίνηση εξέπεμψε η πρόταση των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, τα οποία ζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία) να κηρυχθεί 24ωρη απεργία στις 18 Ιουλίου με προοπτική κλιμάκωσης.

Η πρόταση αυτή κατατέθηκε με αφορμή την τροπολογία του ΥΕΝ, με την οποία επιτρέπεται η εκτέλεση πλόων φορτηγών πλοίων με διεθνή πιστοποιητικά μεταξύ λιμένων στην Ελλάδα, εξέλιξη που σύμφωνα με τα ναυτεργατικά σωματεία, θα διευρύνει την ανασφάλιστη εργασία.
Ευτυχώς, η πρόταση απορρίφθηκε από την πλειοψηφία της αρμόδιας επιτροπής της ΠΝΟ, η οποία, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να πυροδοτήσει μια πραγματική βόμβα μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, που θα δημιουργούσε τεράστια αναστάτωση στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και στην τουριστική δραστηριότητα των νησιών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.