ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δεν προσέγγισε το λιμάνι της Άνδρου το «Θεολόγος Π»

Δεν προσέγγισε το λιμάνι της Άνδρου το «Θεολόγος Π»

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γαυρίου, πρωινές ώρες της Πέμπτης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ »ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” Ν.Π. 11479,  το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο με τελικό προορισμό το λιμένα της Ραφήνας, ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών,  κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου και ότι θα συνέχιζε το δρομολόγιό του για λιμένα Ραφήνας.

Από το πλοίο δεν υπήρχαν επιβάτες και οχήματα προς αποβίβαση, ενώ στο λιμένα ανέμεναν προς επιβίβαση διακόσιοι είκοσι τέσσερις (224) επιβάτες, σαράντα εννέα (49) Ι.Χ.Ε και τρία (03) Δ/Κ, οι οποίοι πρόκειται να προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.