ΤΟΠΙΚΑ

Δείτε γιατί η Μύκονος πρέπει να έχει δήμαρχο να ξέρει να μιλάει και όχι να ποτίζει διχόνοια και δηλητήριο

Δείτε γιατί η Μύκονος πρέπει να έχει δήμαρχο να ξέρει να μιλάει και όχι να ποτίζει διχόνοια και δηλητήριο
Αδιάβαστοι στον ΣΚΑΙ τους άφησε μετεξεταστέους ο Κουκάς

Η Μύκονος είναι δύσκολος τόπος και έγινε δυσκολότερος γιατί γιγαντώθηκε. Η παρουσία του δημάρχου Κουκά στον ΣΚΑΙ ήταν χαρακτηριστική της δυσκολίας που απαιτεί ο ρόλος.

Τον φώναξαν με σαφέστατη διάθεση να τον κολλήσουν στον τοίχο και να τον εκθέσουν για τα κακώς κείμενα του νησιού που στο τέλος της ημέρας υπεύθυνες είναι οι κυβερνήσεις που τα τελευταία χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Τώρα αρχίζει λίγο να κινείται το θέμα μετά απο δεκάδες οχλήσεις του Κουκά και Μυκονιατών που αγαπούν τον τόπο τους.

Ο δήμαρχος Μυκόνου πρέπει να ξέρει να μιλάει, να γνωρίζει τα θέματα και να απαντάει σε πρώτο χρόνο με γνώση και σοβαρότητα.

Όπως έκανε ο Κουκάς στον ΣΚΑΙ με την Κοσιώνη που εύστοχα έγραψε το Cyclades24 και ο Γιώργος Σολάρης ότι την άφησε μετεξεταστέα γιατί δεν ήξερε να ρωτήσει.

Αδιάβαστους και μετεξεταστέους άφησε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την Σία Κοσιώνη.
Χωρίς κραυγές και δηλητήριο, χωρίς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το νησί του,με τεκμηριωμένες απαντήσεις, δεν άφησε πολλά περιθώρια για αμφισβητήσεις στους τηλεθεατές, αφου απάντησε με ειλικρίνεια και αποδεικτικά έγγραφα.

Εξάλλου τα γραπτά μένουν… και ο Κωνσταντίνος Κουκάς όσο και αν κάποιοι πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα τελευταία δημιουργώντας ζημιά  στην Τουριστική Μέκκα της Ελλάδας, τους έδωσε και κατάλαβαν.

Εκλογές έρχονται και άρχισε το έργο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατάλαβαν αμέσως τι γίνεται τις τελευταίες μέρες.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.