ΤΟΠΙΚΑ

Δανάη Λιβιεράτου: Ερωτευμένη στη Μύκονο – Φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Pablo Miller

Δανάη Λιβιεράτου: Ερωτευμένη στη Μύκονο – Φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Pablo Miller

Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όμως για χάρη των παιδιών τους, είναι ενωμένοι.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Νεφέλη και την Δανάη, οι οποίες πλέον έχουν χαράξει τη δική τους πορεία, με την δεύτερη να θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της

Η Δανάη Λιβιεράτου μάλιστα, είναι πιο ενεργή στα social media από την αδερφή της, καθώς της αρέσει να μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε πολλές από τις αναρτήσεις μάλιστα, η 20χρονη τραγουδά τα αγαπημένα της κομμάτια, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν για τη βελούδινη φωνή της,

Αυτή τη φορά, η Δανάη Λιβιεράτου έκανε μια απρόσμενη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς μας σύστησε για πρώτη φορά τον σύντροφό της, Pablo Miller.

Πρόσφατα το νεαρό ζευγάρι είχε ταξιδέψει στο Las Vegas και κατά την επιστροφή τους αποφάσισαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στη Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.