ΤΟΠΙΚΑ

Cpt Χριστόφορος Σκαμάγκας: O Συριανός πλοίαρχος του ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π σε μια απολαυστική συνέντευξη

Cpt Χριστόφορος Σκαμάγκας: O Συριανός πλοίαρχος του ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π σε μια απολαυστική συνέντευξη

Άριστος ακτοπλόος και μανουβραδόρος, με πολλές γνώσεις, γνωρίζει πολύ καλά το πλοίο του, αλλά και τις ανάγκες των νησιών της γραμμής. Ο συριανός Cpt Χριστόφορος Σκαμάγκας είναι ο νέος Πλοίαρχος του ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. και αποτελεί το παράδειγμα για το ποιους Πλοιάρχους έχει ανάγκη η ακτοπλοΐα μας σήμερα…

Το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π, εξυπηρετεί με απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα τη γραμμή της Ανδροτηνομυκονίας από την 1η Απριλίου του 2007 και αναμφισβήτητα αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εταιρείας του.

 

Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα γκαράζ (900 γραμμικά μέτρα), τεράστιες δυνατότητες, ενώ εδώ και 16 χρόνια αποτελεί τη βασική πορτάδα που συνδέει αποκλειστικά -κάθε απόγευμα- τη Ραφήνα με τα νησιά της ανωτέρω γραμμής. To μεγάλο “Κόκκινο πλοίο” της Fast Ferries, ναυπηγήθηκε στην Ιαπωνία το 2000, είναι πλοίο μοναδικό στο είδος του και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ποστάλια της ακτοπλοΐας μας. Από το περασμένο Πάσχα, τη διακυβέρνησή του έχει αναλάβει ο Cpt Χριστόφορος Σκαμάγκας από τη Σύρο, που διαδέχθηκε -λόγω συνταξιοδότησης- τον Cpt Μάκη Σκιαδά.

Τον Πλοίαρχο, που συνέδεσε την πληθωρική παρουσία του με τη ναυαρχίδα της Fast Ferries στη γραμμή της Ανδροτηνομυκονίας! Το Arxipelagos.gr ταξίδεψε με τον δημοφιλή “Κόκκινο Ιάπωνα”, με σκοπό να γνωρίσει από κοντά το νέο Πλοίαρχο Cpt Χριστόφορο Σκαμάγκα και να σας τον παρουσιάσει.

Κείμενο: Σπυρίδων Ρούσσος

Κάμερα: Σίμος Μιχάλογλου

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

πηγη cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.