ΤΟΠΙΚΑ

Costa Cruises: Κρουαζιέρες από την Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο

Costa Cruises: Κρουαζιέρες από την Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Venezia ξεκίνησε δρομολόγιο από την Κωνσταντινούπολη με προσεγγίσεις στην Τουρκία και την Ελλάδα, έπειτα από συνεργασία της ιδιοκτήτριας εταιρίας Costa Cruises με την Turkish Airlines, τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Τουρκίας και το λιμάνι Galataport.

Για τις ανάγκες του ταξιδιού αυτού, προσφέρεται πακέτο «Fly & Cruise» από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες μέσω προγραμματισμένων πτήσεων της Turkish Airlines.

Το δρομολόγιο του Costa Venezia περιλαμβάνει αναχώρηση και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη και θα πραγματοποιείται από την 1η Μαϊου έως τις 13 Νοεμβρίου του 2022 με δύο διαφορετικές παραλλαγές, διάρκειας μιας εβδομάδας, στην Τουρκία και την Ελλάδα, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν σε κρουαζιέρας 15 ημερών με οκτώ προσεγγίσεις.

Η πρώτη παραλλαγή περιλαμβάνει διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη και προσεγγίσεις σε Μύκονο και Αθήνα, ενώ το δεύτερο διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι, και προσεγγίσεις στη Ρόδο και το Ηράκλειο.

Τα δύο δρομολόγια πρόκειται να συνεχιστούν και πάλι από την Άνοιξη του 2023.

Οι ταξιδιώτες της κρουαζιέρας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ακρόπολη, να γευθούν τον ήλιο στις παραλίες της Μυκόνου, της Ρόδου και της Κρήτης, να απολαύσουν βραδινό γεύμα σε ταβέρνα της Μυκόνου και να επισκεφθούν την Κνωσσό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.