ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Χρυσό μετάλλιο για τα Δήλεια παίρνουν ξανά οι Κουκάδες

Χρυσό μετάλλιο για τα Δήλεια παίρνουν ξανά οι Κουκάδες
Μια σχέση και συνεργασία που αναβάθμισε τον αθλητισμό της Μυκόνου αυτή δημάρχου και αντιδημάρχου

Άλλη μια γιορτή του αθλητισμού πήρε χρυσό μετάλλιο στη Μύκονο!

Τα Δήλεια 2022 παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία δικαιώνοντας απόλυτα τους διοργανωτές!

Μια σχέση που έχει αναβαθμίσει τα μέγιστα την Μύκονο στον αθλητισμό και η συνεργασία ανάμεσα στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά  και τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά που έφερε ξανά τα Δήλεια στο προσκήνιο.

 

Αν και από τα νησιά των Κυκλάδων το μοναδικό που πήρε μέρος ήταν της Σύρου με τον σύλλογο “Δρομείς Σύρου” εντούτοις οι συμμετοχές έφτασαν τις 380, ένα ιδιαίτερα μεγάλο νούμερο.

 

Οι αθλητές ηλικίας 11-16 ετών προσπάθησαν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το χάρηκαν πραγματικά! Από πλευράς Δήμου Μυκόνου το παρών έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς που έκαναν και πολλές από τις απονομές στους νικητές των αγωνισμάτων.

Η Μύκονος για άλλη μια φορά πήρε άριστα σε μια αθλητική διοργάνωση που σκοπό είχε να προάγει τον αθλητισμό και να δώσει χαρά και ικανοποίηση στη νεολαία του νησιού και όχι μόνο!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.