ΤΟΠΙΚΑ

Χρήστο Βερώνη το MykonosVoice σας έδειξε το δρόμο και εσείς μιλάτε για εμπάθεια ξανά

Χρήστο Βερώνη το MykonosVoice σας έδειξε το δρόμο και εσείς μιλάτε για εμπάθεια ξανά
Αντί να σταθεί στο προφανές της βεβήλωσης των Μύλων ο Βερώνης αναλώνεται σε κυνήγι μαγισσών.

ΕΜΠΑΘΕΙΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

Αντί να σταθεί στο προφανές της βεβήλωσης και της εμπορευματοποίησης ενός εμβληματικού σημείου του νησιού ο δήμαρχος Χρήστος Βερώνης ,με μια αδιανόητη ανακοίνωση αναλώθηκε αποψε  ξανά σε ένα ακόμη κυνήγι  μαγισσών,εκτοξεύοντας ύβρεις για εμπάθεια στο MykonosVoice για την αυτονόητη αποκάλυψη.

Η ετεροχρονισμένη παρέμβαση του δημάρχου αποδεικνύει  καταρχήν την δύναμη του ρεπορτάζ, την αλήθεια με την άθλια εικόνα των Μύλων της Μυκόνου να είναι βαμμένοι(ηλεκτρονικά η με φωτοσοπ) καμία σημασία δεν έχει γιατί η ζημιά έγινε, και καταδεικνύει  το αυτονόητο.

Αν υπήρχε εμπάθεια από μέρους μας για το δημοσίευμα γιατί ζητήσατε  την απόσυρση της εν λόγω διαφήμισης από την εταιρία κατόπιν εορτής του δημοσιεύματος;

Μήπως έστω γιατί εκ των υστέρων καταλάβατε την αβλεψία σας;

Η εικόνα περιφέρονταν για ένα 24ωρο παγκοσμίως,γιατί  νωρίτερα δεν πράξατε το αυτονόητο;

Το παραμύθι δεν έχει δράκο πλέον κύριε Βερώνη και το κυνήγι μαγισσών κάποια στιγμή τελειώνει και εκεί αρχίζει η αποκάλυψη της πραγματικότητας.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.