ΤΟΠΙΚΑ

Χώροι στάθμευσης ΑΜΕΑ και σεβασμός σε όλους

Χώροι στάθμευσης ΑΜΕΑ και σεβασμός σε όλους
Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στην δημιουργία κατάλληλων προσβάσιμων θέσεων στάθμευσης για τα ΑΜΕΑ

Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι

Ξεκίνησε η επιδαπέδια αποτύπωση των θέσεων ΑΜΕΑ με τη σήμανση του Διεθνούς Σύμβολου Προσβασιμότητας στο Δήμο Μυκόνου.

Οι χώροι στάθμευσης για τα οχήματα ατόμων με αναπηρία (ΑΜΕΑ) είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην αλυσίδα πρόσβασης γιατί παρέχει στους δικαιούχους την διευκόλυνση της άνετης στάθμευσης.

Ο Δήμος Μυκόνου λοιπόν δίνοντας έμφαση στην δημιουργία κατάλληλων προσβάσιμων θέσεων στάθμευσης για τα ΑΜΕΑ επικαιροποίησε με μελέτη, τους χώρους στάθμευσης ΑΜΕΑ έτσι ώστε να προβλέπονται θέσεις σε νέα σημεία, ή αλλαγές σε σημεία που υφίστανται ήδη.

Με την ολοκλήρωση της διαγράμμισης των θέσεων παρέχεται η δυνατότητα οι οδηγοί ΑμεΑ, κάτοικοι ή επισκέπτες του νησιού, να σταθμεύουν σε κεντρικά σημεία του νησιού, αλλά και σε χώρους πλησίον δημοτικών κτηρίων και χώρων πολιτισμού, με ασφάλεια.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.