ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χώρισαν» ο ΑΣ Άνω Μερά με τον Τάσο Κυριάκο

«Χώρισαν» ο ΑΣ Άνω Μερά με τον Τάσο Κυριάκο

Ο ΑΣ Άνω Μερά Μυκόνου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Τάσο Κυριάκο για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους όπως αναφέρει ακριβώς η ανακοίνωση της ομάδας. Σίγουρα αυτή η εξέλιξη στερεί από την ομάδα της Μυκόνου από έναν έμπειρο, ικανότατο και χρήσιμο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κυριάκο καθώς σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν μακριά από τον τόπο και την οικογένειά του. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε αυτό το διάστημα στην ομάδα μας με το ήθος και την εμπειρία του και του ευχόμαστε να είναι υγιής. .Σε ευχαριστούμε Τάσο !!

Sportcyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.