ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς πλοία τα νησιά μέχρι και την Παρασκευή

Χωρίς πλοία τα νησιά μέχρι και την Παρασκευή

Σε παράταση για ακόμη 24 ώρες της απεργίας τους προχώρησαν οι ναυτεργάτες των 13 σωματείων μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού τους οργάνου που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των ναυτεργατών και του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, με πρωτοβουλία του Υπουργού, που προφανώς δεν άφησε ικανοποιημένους τους εκπροσώπους των σωματείων και οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Έτσι, τα πλοία θα συνεχίσουν να είναι δεμένα την Πέμπτη 25 , ενώ αυριο θα συνεδριάσουν για το αν συνεχιστεί η απεργία και την Παρασκευη, επιβεβαιώνοντας τους φόβους περί κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.