BUSINESS

Χωρίς πλοία οι Κυκλάδες Τετάρτη και Πέμπτη – Σε εξέλιξη 48ωρη απεργία της ΠΝΟ

Χωρίς πλοία οι Κυκλάδες Τετάρτη και Πέμπτη – Σε εξέλιξη 48ωρη απεργία της ΠΝΟ

Μετά το απαγορευτικό απόπλου και τι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια τα τελευταία 24ωρα, ήρθε η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ η οποία δένει τα πλοία στα λιμάνια για δύο ακόμη ημέρες.

Συγκεκριμένα, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία από την Τετάρτη 8/2 σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω 48ωρης πανελλαδικής απεργίας, που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, ζητώντας την κατάρτιση και υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για το 2023.

Ως εκ τούτου, την Τετάρτη και την Πέμπτη τα νησιά θα παραμείνουν χωρίς δρομολόγια πλοίων.

Οι κινητοποιήσεις των ναυτικών, ξεκίνησαν στις 6 π.μ. της Τετάρτης (8/2) και αναμένεται να λήξουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή.   

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.