ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς πλοία για 24 ώρες τα νησιά. Από σήμερα ξεκινά το κύμα επιστροφής

Χωρίς πλοία για 24 ώρες τα νησιά. Από σήμερα ξεκινά το κύμα επιστροφής

Χωρίς πλοία θα παραμείνουν τα νησιά την προσεχή Τετάρτη 1η Μαΐου, ημέρα της μεγαλύτερης πανελλαδικής απεργίας στη χώρα.

Παρά το γεγονός ότι η φετινή Πρωτομαγιά συμπίπτει με τις ημέρες του Πάσχα κι ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών εξακολουθεί να βρίσκεται στα νησιά, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να συμμετέχει στην απεργία όπως, άλλωστε, κάνει κάθε χρόνο.

Έτσι, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και για τις επόμενες 24 ώρες, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, καθώς δε θα εκτελούνται δρομολόγια της ακτοπλοΐας.

Επιστροφή από σήμερα

Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετηθεί στις 29 και 30 Απριλίου με πολλά έκτακτα δρομολόγια, ημέρες κατά τις οποίες αναμένεται να αναχωρήσει από τα νησιά χιλιάδες κόσμος με σκοπό να επιστρέψει στη βάση του.

Αναμένοντας τα επίσημα στοιχεία της κίνησης, το φετινό Πάσχα εκτιμάται ότι ήταν ένα από τα καλύτερα, με τις Κυκλάδες να αποτελούν κορυφαίο προορισμό για τους ταξιδιώτες.

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι θα παραμείνουν στα νησιά κατά τη διάρκεια της Λαμπροβδομάδας εκμεταλλευόμενοι και την αργία της Πρωτομαγιάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.