ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς κομματική υποστήριξη στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων οι δημοτικές εκλογές

Χωρίς κομματική υποστήριξη στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων οι δημοτικές εκλογές

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, ειδικά σε Δήμους σχετικά μικρούς οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι κάτω των 20.000 κατοίκων, θα γίνουν χωρίς τον στενό εναγκαλισμό των πολιτικών κομμάτων ούτως ώστε να υπάρχει μια ακηδεμόνευτη διείσδυση των δημοτικών συνδυασμών στις μικρές κοινωνίες των νησιών.

Έτσι, πέραν του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» η οποία θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές αρκετών Δήμων των Κυκλάδων, κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν αναμένεται να δώσει επίσημη στήριξη σε οποιοδήποτε υποψήφιο δήμαρχο και συνδυασμό στα νησιά.

Η ίδια τακτική είχε ακολουθηθεί στους περισσότερους Δήμους των Κυκλάδων και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019, μιας και οι κομματικές στηρίξεις σε μεσαίους και μικρούς Δήμους θεωρείται μια παρωχημένη επιλογή η οποία έχει σχεδόν καταργηθεί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.