ΤΟΠΙΚΑ

Χίλια μάτια για να βλέπεις το δημιούργημα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Χίλια μάτια για να βλέπεις το δημιούργημα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Έχει αποκτήσει το μέταλλο του νικητή και μπορεί να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης ακόμα και αν δεν είναι στην καλή της ημέρα…. Αυτό ακριβώς έκανε η Α.Ε. Μυκόνου και στο Γύθειο κόντρα στον Πανγυθεατικο φεύγοντας με το… διπλό με 0-2! Έφτασε έτσι τις δέκα νίκες παραμένοντας στη 2η θέση πίσω από τον Αιολικό. Μόλις στο 3′ η ΑΕΜ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ράγια ο οποίος μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει ο Καβαλιώτης. Στο 16′ ο Σπυρόπουλος μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανγυθεατικου δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 27′ όταν ο Διαμαντακος έπιασε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ντούνη. Το σκορ άνοιξε στο 38′ ο Βαλαβανοπουλος που με ένα δυνατό σουτ καθώς η μπάλα έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καβαλιώτη για το 0-1.
Στην επανάληψη η ΑΕΜ διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε μια κεφαλιά του Βαλαβανοπουλου άουτ στο 50′ ενώ στο 63′ κλείδωσε τη νίκη όταν ο ίδιος παίκτης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Αχειμαστος. Το παιχνίδι εκεί διακόπηκε για 8 λεπτά εξαιτίας των έντονων διαμαρτυριών των γηπεδούχων κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κωστάκος. Την ίδια τύχη είχε στις καθυστερήσεις και ο Αναστασακος που είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν ως το τέλος του ματς μια σπουδαία ευκαιρία να μειώσουν με τον Σαμπατακο που πλασαρε σε μια αντεπίθεση άουτ από εξαιρετικό σημείο!
Πανγυθεατικος: Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Κωστάκος, Αναστασακος, Μπουρελακος (87′ Κουτσιουμαρης), Κουρτέσης, Μανωλάκος, Σαμπατακος, Διαμαντακος, Μπερδουσης (59′ Χρυσικακος), Γιαννόπουλος
ΑΕ Μυκόνου: Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Σπυρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Βαλαβανοπουλος, Πινέιρο (46′ Αχειμαστος 75′ Σπολιαριτς), Μουρίκι (82′ Οικονομικος)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.