ΤΟΠΙΚΑ

Χειροπέδες σε τρεις «ποντικούς» που «έγδυναν» βίλες στη Μύκονο

Χειροπέδες σε τρεις «ποντικούς» που «έγδυναν» βίλες στη Μύκονο

Στη φάκα της Αστυνομίας πιάστηκαν τρεις Αλβανοί «ποντικοί» που άδειαζαν πολυτελή σπίτια στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και…
… σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούν μέλη ενός ευρύτερου κυκλώματος με ειδίκευση στις κλοπές και τις διαρρήξεις οικιών επωνύμων και πλουσίων στο νησί των ανέμων.
Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Πειραιά, όταν οι αστυνομικοί τούς είδαν να κινούνται ύποπτα με Ι.Χ., τους έκαναν έλεγχο και έπιασαν λαβράκι. Σε μια βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν πολυτελή κοσμήματα, δαχτυλίδια, λάπτοπ, τάμπλετ κ.ά. Στο στόχαστρο των δραστών είχαν μπει ένας επιχειρηματίας που απολάμβανε τις διακοπές του στη Μύκονο, από τον οποίο είχαν κλέψει ένα πανάκριβο χρυσό δαχτυλίδι και μετρητά, καθώς και ένας γνωστός στο νησί πολιτικός μηχανικός. Παράλληλα, στα θύματά τους περιλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος, από την οποία απέσπασαν διάφορα ακριβά κοσμήματα. Εκτός από τα κλοπιμαία, οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους και 7.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα, ακόμη μία επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, η οποία, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, πέρασε χειροπέδες σε τέσσερις Αλβανούς ηλικίας από 28 έως 37 ετών, που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε Μύκονο και Αττική. Από έρευνες που έγιναν σε σπίτια και άλλους χώρους στην Κυψέλη και σε περιοχές του νησιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 128,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 176 γραμμαρίων, δύο αυτοκίνητα, τρεις ζυγαριές ακριβείας, έξι κινητά, μετρητά ύψους 2.990 ευρώ και τρία βιβλιάρια τραπεζών με καταθέσεις 22.778 ευρώ! Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ως συνεργοί τους ακόμη τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Ελληνες και ακόμη ένας αλλοδαπός.

espressonews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.