ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χειμωνιάτικες επιτυχίες στην ιστιοπλοΐα τριγώνου από αθλητές-τριες των Κυκλάδων

Χειμωνιάτικες επιτυχίες στην ιστιοπλοΐα τριγώνου από αθλητές-τριες των Κυκλάδων

Τι κι αν είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το κρύο είναι έντονο, τα παιδιά της ιστιοπλοΐας συμμετείχαν στους  διασυλλογικούς αγώνες που οργάνωσαν δύο Όμιλοι που εδρεύουν στον Όρμο του Φαλήρου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πειραιά οργάνωσε τον χειμερινό διασυλλογικό αγώνα Optimist  και ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου την “Midwinter cup” στις κατηγορίες Ilca 4, Ilca6, και Ilca 7.

Στα Ilca 7 ο Αντώνης Μπουγιούρης που ολοκλήρωσε την χειμερινή προετοιμασία του στην Μάλτα είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα αγώνα με τους καλύτερους Έλληνες εν όψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ilca 7 Master που θα διεξαχθεί στην Πατάγια της Ταϊλάνδης σε λίγες μέρες. Ο Αντώνης που βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πριν τα πρώτα -άντα!!! ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου δίνοντας το παράδειγμα στους νεότερους με την διάθεσή του για προπόνηση και αγώνες και δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσει σε λίγες μέρες το χρυσό μετάλλιο στην Ταϊλάνδη όπως πέρυσι στο Πουέρτο Βαγιάρτα του Μεξικού.

Στα Ilca 4 ο Σταμάτης Γρυπάρης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου δείχνει ότι η τελευταία του επιτυχία που τον οδήγησε στην προολυμπιακή ομάδα του έδωσε αυτοπεποίθηση και πραγματοποίησε άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση. Στην ηλικιακή κατηγορία Κ18 κατέλαβε την 3η θέση και στην Γενική ήταν 6ος μεταξύ 76 αντιπάλων.

Στην 6η θέση των κοριτσιών  και στην 20η θέση της Γενικής τερμάτισε η Σοφία Καραουλάνη του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου που έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της και διακρίνεται όχι μόνο στα Ilca 4 αλλά και στα Ilca 6 όπως πέρυσι που εντυπωσίασε στην κατηγορία νέων στο Πανευρωπαϊκό της Θεσσαλονίκης.

Στην κατάσταση που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την κατάταξη όλων των αθλητών και αθλητριών  που έλαβαν μέρος από τις Κυκλάδες στα Ilca4.

Από τον Nαυτικό Όμιλο Πειραιά  διοργανώθηκε ο χειμερινός Διασυλλογικός αγώνας στα Optimist  και εκεί η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου έδειξε ότι και φέτος θα είναι από τις πρωταγωνίστριες. Μετά από 4 ιστιοδρομίες και παρόλο που είχε ένα μηδενισμό από πρόωρη εκκίνηση ήταν δεύτερη στα κορίτσια και 8η στην γενική απέναντι σε 87 αντιπάλους.

Έκτος κατατάχτηκε ο Γιώργος Μπουγιούρης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου που όσο μεγαλώνει δείχνει τα πλούσια ιστιοπλοϊκά γονίδια του πατέρα του.

Δείτε την κατάταξη των υπόλοιπων παιδιών στα Optimist στην κατάσταση που ακολουθεί.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.