ΤΟΠΙΚΑ

Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται όλες οι οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται όλες οι οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Παγώνουν οι οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο 

Επιπλέον, όπως ενημέρωσε ο κ. Χαρδαλιάς, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των οικοδομικών εργασιών, δημοσίων και ιδιωτικών έργων και όλων των εργοταξίων αυτών για 14 ημέρες στο νησί της Μυκόνου, μετά τη θετική διάγνωση στον κορωνοϊό 69χρονης γυναίκας.

Η κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή όλων των οικοδομικών εργασιών δημοσίων και ιδιωτικών έργων και όλων των εργοταξίων αυτών για 14 μέρες στο νησί της Μυκόνου. Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην αποψινή του ενημέρωση απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις μιας και η κατάσταση χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά κρίσιμη» και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Αναφορικά με το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που βρίσκεται αρόδο έξω από το λιμάνι του Πειραιά, ανέφερε πως έγινε έλεγχος και στους 380 επιβάτες, εκ των οποίων 119 δείγματα είναι θετικά, 259 αρνητικά και δύο θα πρέπει να επαναληφθούν. Το πλοίο θα μεταφερθεί σε ειδική προβλήτα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.