ΤΟΠΙΚΑ

«Χάος» στη Μύκονο με ευθύνη της δημοτικής Αρχής – Επιχειρηματίες και διεθνή brands περνάνε στην «αντεπίθεση»

«Χάος» στη Μύκονο με ευθύνη της δημοτικής Αρχής – Επιχειρηματίες και διεθνή brands περνάνε στην «αντεπίθεση»

Σε σοβαρούς μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνει η δημοτική Αρχή Μυκόνου υπό τον «παλαιό» δήμαρχο Χρήστο Βερώνη, σε σχέση με την καθημερινότητα και τη διαχείριση για καταστήματα, ωράρια καθώς και εμπλοκή σε υπηρεσίες προς όφελος συμφερόντων θεσμικών παραγόντων – που έχουν προσωπικές αντιδικίες – που φαίνεται ότι ο δήμαρχος έχει «εξαρτήσεις» και δε μπορεί να τους τραβήξει το αφτί.

Σε υπηρεσίες όπως η Πολεοδομία, μαθαίνουμε ότι επικρατεί το απόλυτο «χάος», με τον δήμαρχο να δείχνει επιθετική διάθεση προς τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, να υπάρχει ανησυχία για πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για αυθαιρεσίες του περασμένου χειμώνα και γενικά μία στάση που γυρνάει χρόνια πίσω το νησί.

Σύντομα θα υπάρχουν αρνητικές εξελίξεις για τις οποίες βασική εμπλοκή και ευθύνη θα έχουν οι διοικούντες. Μαθαίνουμε ότι αντιδήμαρχοι μπαινοβγαίνουν σε υπηρεσίες και σε γραφεία διοικητών όχι για προβλήματα του νησιού αλλά για υποθέσεις που επιμένουν να τις «καθοδηγούν» εις βάρος νόμιμων επιχειρήσεων οι οποίες μάλλον «ενοχλούν» τη δημοτική Αρχή.

Τα εξώδικα και οι καταγγελίες πέφτουν «βροχή», με διεθνή brands που έχουν επενδύσει ή θέλουν να επενδύσουν στο νησί να προσπαθούν να βγάλουν άκρη με την ανεπαρκή λειτουργία της διοίκησης του δήμου, δυσφημώντας ολόκληρη τη χώρα. Από «ψηλά» ήδη έχουν ενοχληθεί για τη στάση του ίδιου του δημάρχου, στέλνοντας «μήνυμα» για άμεση συμμόρφωση και διαλεύκανση κάθε «σκιάς» ως προς καθυστερήσεις ή «γραφειοκρατικά» προβλημάτα.

https://todaypress.gr/2024/05/09/χάος-στη-μύκονο-με-ευθύνη-της-δημοτι/

πηγη todaypress.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.