ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Champion Jet 2: Ο πρωταθλητής που παίζει μπάλα στη… θάλασσα!

Champion Jet 2: Ο πρωταθλητής που παίζει μπάλα στη… θάλασσα!
Champion Jet 2: Ο πρωταθλητής που παίζει μπάλα στη... θάλασσα!
Ποιος είπε ότι οι πρωταθλητές διακρίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ; Το Champion Jet 2 κατακτά τις θάλασσες και υπόσχεται ασφαλή και άνετα ταξίδια!

Πρωταθλητής είναι εκείνος που έχει κερδίσει την πρώτη θέση σε μια αθλητική διοργάνωση. Πολλές φορές, όμως, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι ανάγκη να είναι απαραίτητα το χορτάρι, το παρκέ ή το τερέν για να διακριθείς. Μπορεί να είναι και το νερό.

Και σε αυτό, την κορυφή έχει κατακτήσει το Champion Jet 2 της SEAJETS! Το τρομερό ταχύπλοο που υπόσχεται να σε πάει στους αγαπημένους σου προορισμούς με ταχύτητα, άνεση και ασφάλεια, για να κάνεις όσο island hopping θέλεις, χωρίς ταλαιπωρία!

Τρεις προορισμοί σε χρόνο dt

 

Ο πρωταθλητής Αιγαίου, το Champion Jet 2, αναχωρεί δύο φορές την ημέρα, καθημερινά, από τον Πειραιά, για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Έτσι είσαι στη:

  • Σέριφο σε 2 ώρες και 5 λεπτά

Η ανόθευτη Σέριφος παραμένει ανέγγιχτη από τον τουρισμό, γεγονός που την κάνει ιδανική για χαλάρωση και ήσυχες διακοπές. Απόλαυσε τα μπάνια σου σε χρυσές αμμουδιές, στο Γάνεμα, το Καλό Αμπέλι και την Ψιλή Άμμο. Κάνε πεζοπορία στο Κάστρο και τη Μονή των Ταξιαρχών για μία μοναδική θέα της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος. Στο τέλος της μέρας, πήγαινε στην πανέμορφη Άνω Χώρα για φαγητό ή ποτό.

  • Σίφνο σε 2 ώρες και 30 λεπτά

Η Σίφνος είναι ένα νησί που τα έχει όλα και προσφέρει ταυτόχρονα εναλλακτικές διακοπές, αλλά και διασκέδαση. Για να ζήσεις την πιο ήρεμη πλευρά της, επίλεξε τις σχετικά ήσυχες παραλίες Πουλάτη και Αποκοφτό. Αν θες να είσαι εντελώς απομονωμένος, κατευθύνσου στο καταπληκτικό Τόσο Νερό, μία μικρή, βραχώδη παραλία, προσβάσιμη μόνο από μονοπάτι ή με σκάφος, με υπέροχο βυθό για καταδύσεις. Μη φύγεις χωρίς να κάνεις μία βόλτα στο μεσαιωνικό οικισμό του Κάστρου ή να επισκεφτείς το Λαογραφικό Μουσείο στη Χώρα.

  • Μήλο σε 3 ώρες και 20 λεπτά

Η ήρεμη και γραφική Μήλος είναι ιδανική για μπάνια και ξεκούραση, αφού διαθέτει μερικές από τις ωραιότερες παραλίες των Κυκλάδων, με τα πιο μαγευτικά σμαραγδένια νερά, όπως το Σαρακήνικο, το Τσιγκράδο και η Φυριπλάκα. Κλείσε μία θέση στο καραβάκι και απόλαυσε το γύρο του νησιού, που θα σου αποκαλύψει κρυμμένους κολπίσκους, με απίστευτους γεωλογικούς σχηματισμούς. Αξέχαστες θα σου μείνουν και οι μυστηριώδεις και εντυπωσιακές κατακόμβες του νησιού!

Το καλοκαίρι ξεκινάει με την SEAJETS και το Champion Jet 2, το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1100 επιβατών και 180 οχημάτων!

Το ταξίδι δεν σταματάει εδώ

Ο στόλος ταχύπλοων της SEAJETS είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως και μπορεί να σε πάει όπου θελήσεις, όλο το καλοκαίρι, αφού εξυπηρετεί συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, για να φτάσεις στα αγαπημένα σου νησιά, πιο γρήγορα από ποτέ!

 

Προσφορές

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.