ΤΟΠΙΚΑ

Χαμόγελα αισιοδοξίας μετά την συγκέντρωση στον Πετεινάρο

Χαμόγελα αισιοδοξίας μετά την συγκέντρωση στον Πετεινάρο
Απόλυτα ικανοποιημένοι υποψήφιοι και δήμαρχος από την μεγάλη συγκέντρωση στον Πετεινάρο

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση την επόμενη μέρα της συγκέντρωσης  του Κωνσταντίνου Κουκά στο εκλογικό κέντρο με αφορμή τα εγκαίνια του συνδυασμού.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο η παρουσία του ήταν συγκλονιστική και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε .Θέλουμε όλους να έρθουν κοντά μας.Δεν εφησυχάζουμε και έχουμε αγώνα μπροστά μας για το νησί μας και την επόμενη μέρα του» θα πει ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς που εισέπραξε την αποθέωση κατά την παρουσίαση του.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον λαό της Μυκόνου που κάθε μέρα έρχονται και περισσότεροι κοντά μας, είμαστε δίπλα του κάθε στιγμή και επειδή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα  κοινά προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις» είναι τα λόγια της υποψήφιας Ευαγγελίας Γρυπάρη που για πρώτη φορά θα μπει στο στίβο της πολιτικής του νησιού.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.