ΤΟΠΙΚΑ

Χαμηλό το πρόστιμο στο Nammos για τις υγειονομικές του παραβάσεις

Χαμηλό το πρόστιμο στο Nammos για τις υγειονομικές του παραβάσεις

Χαμηλό πρόστιμο επιβλήθηκε τελικά από την Περιφέρεια Νοτ. Αιγαίου στο στέκι των εκατομμυριούχων της Μυκόνου, NAMMOS, που υπολογίζεται ότι ο τζίρος του ξεπερνάει κάθε χρόνο τα 200 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Πιό συγκεκριμένα, το NAMMOS καλείται να πληρώσει ποσόν των 1.500 ευρώ, για πλήθος αγορανομικών παραβάσεων, που έκανε καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού!

Όπως αναφέρει εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» το γνωστό σε όλο τον κόσμο στέκι των κροίσων, πάσης προέλευσης, δεν είχε ποτέ αναρτημένο τιμοκατάλογο για τις «χρυσές» ξαπλώστρες, ούτε για άλλες προσφερόμενες στους πελάτες του υπηρεσίες, που έσπευδαν να απολαύσουν την κοσμοπολιτική ατμόσφαιρα, πληρώνοντας τις «διάσημες» γιαπονέζικες μπριζόλες, kobbe beef, πάνω από 1.500 ευρώ το κιλό!

πηγή Cyclades 24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.