ΤΟΠΙΚΑ

Χαλαρή αντιμετώπιση Βερώνη στην αποχώρηση Γκέλου από τον συνδυασμό του

Χαλαρή αντιμετώπιση Βερώνη στην αποχώρηση Γκέλου από τον συνδυασμό του
Εντελώς εκ διαμέτρου αντίθετη η αντίδραση στην αποχώρηση Γκέλου, σε σχέση με τις προηγούμενες των συμβούλων του από τον Χρήστο Βερώνη

Με ανακοίνωση της η παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Νίκου Γκέλου από τον συνδυασμό.Αναφέρει μάλιστα ότι η απόφαση του ήταν ήδη Ειλημμένη από τον Οκτώβριο.

Το γεγονός που προκαλεί εντύπωση είναι η χαλαρότητα της αντίδρασης του Χρήστου Βερώνη στην αποχώρηση του στενού του συνεργάτη.

Έχουν κάτι αποφασίσει από κοινού;
Είναι κάποια τακτική πολιτικής κίνησης με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές;

Θα συνεχίσουν να συνεργάζονται ενώ για τα μάτια του κόσμου θα είναι χώρια;

Πάντως η αντίδραση Βερώνη στην αποχώρηση Γκέλου σε σχέση με αυτές τις αποχωρήσεις Βαμβακούρη, Αποστόλου και Κουσαθανά, είναι άκρως διαφορετική και πολύ ήπια.

Μόνο που δεν του είπε και ευχαριστώ που έφυγε από τον συνδυασμό του.

Ανακοίνωση παράταξης Μύκονος Πρώτη Ξανά

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
¨ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ¨ -ΝΊΚΟΥ ΓΚΕΛΟΥ- ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.
Ο κ. Νίκος Γκέλος, προτάσσοντας την ανάγκη χάραξης της προσωπικής του πορείας εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών και αφού προηγουμένως ενημέρωσε τον Επικεφαλής του Συνδυασμού μας, κατέθεσε δήλωση παραίτησης από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Υλοποίησε έτσι μία ειλημμένη απόφασή του, την οποία είχε ήδη θέσει υπόψη των μελών της παράταξης “Μύκονος- Πρώτη Ξανά”, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Οκτώβριο.
Η γνωστοποίηση της πρόθεσης του τότε, δεν επηρέασε τις σχέσεις του κ. Γκέλου με το Συνδυασμό μας και του επιτράπηκε να διατηρεί μέχρι σήμερα τις θέσεις του ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜ.
Ο κ. Νίκος Γκέλος παραιτούμενος από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, υιοθέτησε μία διαφορετική στάση από πλευράς Δεοντολογίας και Πολιτικής Ηθικής σε σχέση με εκείνους που ανεξαρτητοποιήθηκαν και κρατώντας τη θέση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποχώρησαν αιφνιδιαστικά από το Συνδυασμό μας, για να προσχωρήσουν ουσιαστικά σε αυτόν του κ. Κουκά .
Με αφορμή την παραίτηση του κ. Γκέλου, θα επαναλάβουμε ότι η συμμετοχή όλων στο Συνδυασμό “Μύκονος- Πρώτη Ξανά” έγινε με ελεύθερη βούληση ,χωρίς υποσχέσεις για πολιτικές ή άλλου είδους απολαβές .
Πρωταρχικός στόχος ήταν να μπει φραγμός στην καταστροφική πολιτική του κ. Κούκα και ν’ ανακοπεί η καθοδική πορεία της Μυκόνου. Να ανακτήσουμε και πάλι τα πρωτεία ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός . Επομένως, ο καθένας κρίνεται σήμερα για τη συνέπεια λόγων και έργων, την ειλικρίνεια των προθέσεων του, το πολιτικό του ήθος και την σκοπιμότητα των επιλογών του.
Κριτής όλων μας θα είναι ο Μυκονιάτικος λαός την κρίσιμη ώρα της κάλπης.

Υ.Γ.
Εξυπακούεται ότι την θέση του κ. Γκέλου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα καταλάβει ο επόμενος αναπληρωματικός Σύμβουλος του Συνδυασμού μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.