ΤΟΠΙΚΑ

Χαιρετίζουμε την τιμητική διάκριση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου

Χαιρετίζουμε την τιμητική διάκριση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου
Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός Πρωτοβουλία Δράσης

Χαιρετίζουμε την τιμητικη διάκριση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου με την απονομή του Χάλκινου βραβείου στα Tourism Awards 202 για το έργο των έξυπνων πινακίδων – smart signs -για την κρουαζιέρα.

Είναι μια πρωτοβουλία & ένα έργο που προγραμμάτισε και υλοποίησε η προηγούμενη μας δημοτική αρχή και το παραδώσαμε στην χρήση των επισκεπτών τον Ιούνιο του 2023. Αυτές οι διαδραστικές πληροφοριακές πινακίδες, σε συνδυασμό με την τεχνολογία QR και NFC που συμπεριλαμβάνουν πέντε γλώσσες, υπερβαίνουν τα παραδοσιακά όρια, εμβαθύνοντας τους επιβάτες/επισκέπτες στην ατμόσφαιρα του προορισμού μας.

Στόχο έχει την αναβάθμιση της εμπειρίας των επιβατών της κρουαζιέρας και όχι μόνο. Ευελπιστούμε η νέα διοίκηση να αξιοποιήσει την μεγάλη προσπάθεια με τα θετικά αποτελέσματα της δικής μας δημοτικής αρχής και να συνεχίσει το έργο πετυχαίνοντας και άλλες διακρίσεις.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε θετικά. Να είμαστε παρόντες και αρωγοί σε καθετί ευεργετικό για το νησί μας. Θα κοιτάμε πάντα μπροστά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.