BUSINESS

British Airways: Nέες απευθείας πτήσεις προς Μύκονο το καλοκαίρι του 2021

British Airways: Nέες απευθείας πτήσεις προς Μύκονο το καλοκαίρι του 2021

Η British Airways λανσάρει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο του Σαουθάμπτον, με απευθείας δρομολόγια σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, την Ισπανίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Έπειτα από νέα συμφωνία της αεροπορικής εταιρίας με το αεροδρόμιο, θα πραγματοποιεί 17 πτήσεις εβδομαδιαίες σε 11 προορισμούς, την περίοδο από την 1η Μαϊου έως τις 31 Οκτωβρίου του 2021.

Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνεται και απευθείας σύνδεση με τη Μύκονο. Οι υπόλοιποι προορισμοί που προσφέρονται είναι η Μάλαγα, η Φλωρεντία, το Φάρο, η Ίμπιζα, η Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το Μπερζεράκ, η Νίκαια, το Εδιμβούργο, το Βερολίνο και το Bergerac Dordogne Périgord.

Οι τιμές των εισιτηρίων με επιστροφή σε επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς ξεκινούν από 66 λίρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.