ΤΟΠΙΚΑ

Blue Star Ferries: Δεμένα την Τρίτη τα “Blue Star 1” και “Paros”

Blue Star Ferries: Δεμένα την Τρίτη τα “Blue Star 1” και “Paros”

Τι; Δεν το περιμένατε;

Θα ήταν όλα τα άλλα πλοία δεμένα στον Πειραιά (ή στην Ραφήνα) και τα Blue Star 1 (photo Credit Μιχάλης Φραγκουλόπουλος) και Paros θα έφευγαν το πρωί της Τρίτης για τις Κυκλάδες;  Το ίδιο ισχύει και για το Hellenic HighSpeed από Λαύριο για τα ενδοκυκλαδικά

Με την ένταση των ανέμων (από βόρεια κατεύθυνση) ακόμη και στα 90 km/h απόψε και με τη προοπτική να περάσει τα 100 (σε ριπές ανέμων πάντα) αύριο, το απαγορευτικό απόπλου δεδομένο.  Οπότε όλα τα πλοία της εταιρείας δεμένα αύριο..

Η σχετική ανακοίνωση από την Blue Star Ferries αναφέρει:

BLUE STAR 1
Το δρομολόγιο του πλοίου την Τρίτη 30/1/2024 από Πειραιά 07:25 για Πάρο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη και επιστροφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

BLUE STAR PAROS
Το δρομολόγιο του πλοίου την Τρίτη 30/1/2024 από Πειραιά 07:30 για Σύρο-Τήνο-Μύκονο και επιστροφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

HELLENIC HIGHSPEED
Το δρομολόγιο του πλοίου τη Δευτέρα 29/1/2024 από Λαύριο 16:30 για Κέα, Κύθνο, Σύρο, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Το δρομολόγιο του πλοίου την Τρίτη 30/1/2024από Σύρο 07:00 για Πάρο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Μήλο και επιστροφή δεν θα πραγματοποιηθεί

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.