ΤΟΠΙΚΑ

Billionaire: Στο κλαμπ της Μυκόνου το μοναδικό Land Rover

Billionaire: Στο κλαμπ της Μυκόνου το μοναδικό Land Rover

Οι γκλάμουρους πελάτες του «Billionaire Club» στη Μύκονο, όπου η ελάχιστη κατανάλωση αγγίζει τα 50.000 € θα μετακινούνται με ένα από τα πιο εξεζητημένα Land Rover.

Στη Μύκονο η υπερβολή είναι μέρος του θεάματος. Το φημισμένο νησί των Κυκλάδων αποτελεί πόλο έλξης διασημοτήτων από όλο τον κόσμο, με το χρήμα να ρέει με τέτοια ταχύτητα όσο και οι Crystal σαμπάνιες στους εκλεκτούς ουρανίσκους.

Στο νησί των ανέμων τίποτα δεν προκαλεί έκπληξη πλέον. Άπαντες επιχειρούν να κάνουν επίδειξη του πλούτου τους και να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους, δαπανώντας δεκάδες ή ακόμη και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα βράδυ.

defender

Φέτος, στη Μύκονο η άφιξη του «Billionaire» προκάλεσε κρότο. Ένας από τους τελευταίους αυθεντικούς μπον βιβέρ και πρωταγωνιστής επί έτη στις πίστες της Formula 1, o Φλάβιο Μπριατόρε, εγκαινίασε το νέο του κλαμπ. Το κέντρο διασκέδασης των υπερβολικά πλούσιων και διάσημων της υφηλίου, αναμένεται να προκαλέσει πάταγο στο ελληνικό νησί. Στο «Billionaire Mykonos» προφανώς και δεν μπορεί να εισέλθει οποιοσδήποτε. Με ελάχιστο κόστος κατανάλωσης τα 50.000 ευρώ, η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους πραγματικά rich and famous.

Δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο Defender στην Ελλάδα

O Ιταλός επιχειρηματίας υπόσχεται μοναδικά σόου κάθε βράδυ. Για να κάνει την εμπειρία των πελατών αξέχαστη, ο Μπριατόρε παρέχει εκτός όλων των άλλων, αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς VIP. Η μεταφορά δεν θα γίνεται με ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο, αλλά με το μοναδικό ARES Defender Cabriolet.

To όχημα δημιουργήθηκε από την ARES Modena για λογαριασμό της Majestas Group, της εταιρείας του κοσμογυρισμένου μάνατζερ της F1 και ιδιοκτήτη όλων των «Billionaires». Μια σειρά από τα εξατομικευμένα Defender Cabriolet θα λάβουν θέση έξω από το κλαμπ της Μυκόνου. Το όχημα βασίζεται στο εμβληματικό μοντέλο της Land Rover, αλλά δεν το θυμίζει σε τίποτε.

defender

Την σχεδίασή του ανέλαβε το ατελιέ τηςModenese, επανασχεδιάζοντας πλήρως το εξωτερικό και, κυρίως το εσωτερικό, προσφέροντας ακόμη υψηλότερα άνεσης, πολυτέλειας και κυρίως μοναδικότητας.

Από την τέντα στην οροφή, έως τους χρωματισμούς στις ζάντες, τα ξύλινα σκαλοπάτια, τις επενδύσεις σε καθίσματα, τα φινιρίσματα και τα υλικά, όλα συνοδεύουν μια εμπνευσμένη θεματική ενότητα. Η δεξιοτεχνία του ARES Defender Cabriolet, η κομψότητα, το αριστοκρατικό στυλ και τα ζωηρά χρώματα, ταιριάζουν απόλυτα με την έντονη προσωπικότητα του «Billionaire Mykonos».

Εξάλλου, η ζωή θέλει καλοπέραση. Και πολύ χρήμα αν μιλάμε για Μύκονο και Billionare.

Πηγή gocar.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.