ΤΟΠΙΚΑ

Billionaire Club Mykonos – Elite concierge για δισεκατομμυριούχους

Billionaire Club Mykonos – Elite concierge για δισεκατομμυριούχους

Παρ΄ όλο τον ντόρο που γίνεται για την έλευση εταιρειών ξένων συμφερόντων στη χώρα μας, λίγοι αναφέρονται στις ελληνικές επιχειρήσεις που διαπρέπουν και διαφημίζουν τη χώρα μας στο εξωτερικό!

Μια από αυτές, ίσως η γνωστότερη σε επιφανείς ξένους πελάτες είναι το περίφημο Billionaire Club Mykonos, ένας όμιλος εταιρειών που συγκεντρώνει τις πιο εξειδικευμένες και πολυτελείς υπηρεσίες για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ο όμιλος αυτός δημιουργήθηκε με μεράκι και κόπο από τον Έλληνα επιχειρηματία και ηθοποιό Μίλτο Χαριστό, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες του πελατειακού κοινού που επισκέπτεται τη χώρα μας, δημιούργησε μια εταιρεία Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ο στόχος ήταν η άρτια κάλυψη των αναγκών ενός πολύ εξειδικευμένου πελατολογίου, με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

Ξεκινώντας από την Concierge Mykonos Services, και αντιμετωπίζοντας κάθε χρόνο, ακόμη πιο εξειδικευμένα αιτήματα πελατών, δημιουργήθηκε το Billionaire Club Mykonos, για να καλύψει τις ανάγκες πασίγνωστων δισεκατομμυριούχων, ηθοποιών του Hollywood, αστέρων του διεθνούς Jet Set, και μελών των βασιλικών οικογενειών.

Luxury Lifestyle

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία Billionaire Club Mykonos, είναι η επιτομή του όρου ”Luxury Lifestyle” και απευθύνεται σε ένα μικρό κύκλο εκλεκτών.
Ενδεικτικά, κάποια ονόματα από το πελατολόγιο διασημοτήτων που επέλεξαν το Billionaire Club Mykonos, είναι ο Leonardo Di Caprio, ο Ben Affleck και πολλοί διάσημοι ποδοσφαιριστές του εξωτερικού και celebrities, όπως η Heidi Klum.

Πέρσι το καλοκαίρι, DJ David Morales επέλεξε ένα από τα πολλά luxury yachts στη Μύκονο που διαθέτει η εν λόγω εταιρεία, όπου διασκέδασε ξέφρενα με την παρέα του.

Η πλειονότητα των επιφανών επιχειρηματιών και διασημοτήτων που επισκέπτονται την Ελλάδα επιλέγουν για την ασφάλειά τους, τους άρτια εκπαιδευμένους σωματοφύλακες
του Billionaire Club Mykonos, ώστε να είναι σίγουροι πως θα απολαύσουν τις διακοπές τους με ασφάλεια, ιδιωτικότητα, περιστοιχιζόμενοι από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολλοί από αυτούς επιλέγουν τους σωματοφύλακες του Billionaire Club Mykonos και για τα διεθνή ταξίδια τους, εκτός Ελλάδας.

Η σχέση που αναπτύσσουν οι πελάτες με τους VIP σωματοφύλακες του Billionaire CLub είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού. Αρκεί να αναφέρουμε το περιστατικό όπου ένας πρίγκιπας έκανε δώρο ένα πορτοφόλι Louis Vuitton στο σωματοφύλακά του, για να τον ευχαριστήσει για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες του.


Πολυτελείς Βίλες και Σκάφη

Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από private villas στη Μύκονο, ενώ παράλληλα διατίθενται και άλλες πολυτελείς βίλες που εξυπηρετούν το ευρύ κοινό.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ακολουθήσουν τη σελίδα billionaireclubmykonos στο instagram, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενταχθούν στο κλειστό αυτό Club.

Η εταιρεία αυτή έχει τη δυνατότητα να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως:
– Private Chefs
– Private Jets
– DJs
– Photographers
– Event Planning
– Yachting
– Villas
– Helicopters
– Transfer
– Party
– Yoga

Συνεργάζονται ήδη με τις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού, σε διάφορα τμήματα.
Εμείς δε μένει παρά να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια του Έλληνα επιχειρηματία Μίλτου Χαριστού που με την ομάδα του, μας κάνουν την καλύτερη διαφήμιση στο εξωτερικό, χάρη στην ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Στο πλευρό του, ειδικό team χαράζει τη στρατηγική της εταιρείας Billionaire Club Mykonos και υπόσχεται να μείνει για πολύ καιρό, φέρνοντας το διεθνές jet set στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.