ΤΟΠΙΚΑ

Αυτή είναι η αλήθεια για τα τουρκικά αλιευτικά που βρέθηκαν ανοιχτά της Μυκόνου

Αυτή είναι η αλήθεια για τα τουρκικά αλιευτικά που βρέθηκαν ανοιχτά της Μυκόνου
Στην αλίευση τόνου επιδίδονται τα τουρκικά αλιευτικά που ξέμειναν στην Μύκονο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mykonosvoice.gr τα τουρκικά αλιευτικά που έκαναν την εμφάνιση τους ανοιχτά της Μυκόνου τις τελευταίες ώρες δεν είναι τίποτα παραπάνω από σκάφη που επιδίδονται στην αλιεία τόνων που τους μεταφέρουν με τους ειδικά διαμορφωμένους κλωβούς.

Το Λιμεναρχείο της Μυκόνου από την πρώτη στιγμή  επιδόθηκε σε όλους τους ελέγχους στα συγκεκριμένα σκάφη που έκαναν την εμφάνιση τους ανοιχτά της Μυκόνου.

Ο συνολικός αριθμός των σκαφών είναι έξι από τα οποία τα τρία βρίσκονται ανοιχτά του Λαυριου και αλλά τρία στην Ρήνεια.

Πράγματι από τον σχετικό έλεγχο που έγινε από όλες τις πλευρές και κυρίως από το υπουργείο εμπορική ναυτιλίας, ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία των αλιευτικών σκαφών και ήδη έχει τσεκαριστεί με κάθε τρόπο ότι πρόκειται για σκάφη που πραγματοποιούσαν διέλευση.

Ως εκ τούτου κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει και τα σκάφη αυτά νόμιμα βρέθηκαν στο σημείο όπου ο καιρός δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν την πορεία τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.