ΤΟΠΙΚΑ

Αυτά θα είναι τα έργα του Κωνσταντίνου Κουκά στην ΠΑΙΔΕΙΑ την επόμενη τετραετία

Αυτά θα είναι τα έργα του Κωνσταντίνου Κουκά στην ΠΑΙΔΕΙΑ την επόμενη τετραετία
Δρομολογημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα παρουσιάζει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς για την επόμενη μέρα στο θέμα της Παιδείας.

Με έργα που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τους μαθητές αλλά και τους εργαζόμενους στο νησί, καθηγητές ,δασκάλους και όλους όσοι εμπλέκονται με το θέμα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ η Πρωτοβουλία Δράσης εξήγγειλε το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας στο νησί.Χωρίς υπερβολές με σοβαρότητα και συναίσθηση της πραγματικότητας ο Κωνσταντίνος Κουκάς βάζει τις βάσεις σε ένα ευαίσθητο τομέα όπως είναι αυτός της ΠΑΙΔΕΙΑΣ στο νησί.

Με ολοκλήρωση σχολικών κτιρίων, ανακατασκευή σχολείων και παιδικών χαρών αλλά και δημιουργία μεταξύ άλλων πάρκου άθλησης και οδικής κυκλοφορίας.

Δειτε την χαρακτηριστική κάρτα που έδωσε στην δημοσιότητα η Πρωτοβουλία Δράσης.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.