ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αυξάνεται το πρωτόκολλο μεταφοράς επιβατών στα πλοία – Ανεβαίνει κατακόρυφα η επιβατική κίνηση

Αυξάνεται το πρωτόκολλο μεταφοράς επιβατών στα πλοία – Ανεβαίνει κατακόρυφα η επιβατική κίνηση

Στην αναθεώρηση βασικών μέτρων που ισχύουν στα πλοία της ακτοπλοΐας, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες, πρόκειται να προχωρήσει άμεσα το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όπως έκανε χθες γνωστό ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Όπως είπε η πληρότητα στα πλοία με καμπίνες φθάνει σήμερα το 65% και χωρίς καμπίνες στο 60%, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει τροποποίηση του πρωτοκόλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πληρότητα μεταφοράς επιβατών αναμένεται να φτάσει στο 75%.

Παράλληλα, όσο περνούν οι μέρες τόσο αυξάνεται η ζήτηση από πλευράς επιβατικού κοινού. Εκτιμάται ότι από τα μέσα Ιουλίου και μετά, θα υπάρξει σημαντική αύξηση επιβατικής κίνησης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.