ΤΟΠΙΚΑ

Ατόπημα Βερώνη στο Καλό Λιβάδι που έσπευσε να «εκμεταλλευτεί» μια ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ

Ατόπημα Βερώνη στο Καλό Λιβάδι που έσπευσε να «εκμεταλλευτεί» μια ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ
Να κερδίσει ξανά τις εντυπώσεις προσπάθησε το πρωί ο Χρήστος Βερώνης σε μια απόφαση(πρόταση του Κουκά)σε ένα ακόμα επικοινωνιακό ολίσθημα

Καιρό τώρα έχουμε αναφέρει ότι η αντιπολίτευση στη Μύκονο δεν βοηθάει το νησί. Κανείς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων στην διοίκηση Κουκά που έχει κάνει λάθη και μάλιστα σε νευραλγικά σημεία.

Ο Χρήστος Βερώνης έχει επιλέξει καιρό τώρα να σηκώσει το γάντι αλλά το κάνει πάντα άκαιρα, σε λάθος χρονική στιγμή και σε συνθήκες που τον προδίδουν κάθε φορά ό,τι το κάνει για να το κάνει.

Μικροπολιτική χωρίς ουσία και κραυγές που στο τέλος της ημέρας δεν θα τον ευνοήσουν,ούτε πολιτικά ,ούτε θα εξυπηρετούν τον ρόλο της αντιπολίτευσης του Δήμου.

Μια ακόμη άστοχη κίνηση, ξεκάθαρα για τις εντυπώσεις το πρωί στο Καλό Λιβάδι.

Εδώ και μέρες είναι γνωστή η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για διορία πέντε ημερών στην εταιρία που καταπατά τον αιγιαλό στο Καλό Λιβάδι να τα μαζέψει και να αποχωρήσει.

Διαφορετικά θα αναγκαστεί η Δημοτική αρχή της Μυκόνου να πάρει  τον νόμο στα χέρια της.

Ομόφωνη απόφαση με πρόταση μάλιστα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.Απόφαση που πήραν όλοι μαζί και έχουν υποχρέωση να την εκτελέσουν για τα συμφέροντα των πολιτών.

Το πρωί ο Χρηστος Βερώνης «ηγήθηκε»συγκέντρωσης ξανά στο Καλό Λιβάδι(αλήθεια τι νόημα είχε;)και  ανήγγειλε την απόφαση που πήραν όλοι μαζί σε ομάδα πολιτών που βρέθηκε εκεί.

Δηλαδή μια απόφαση που πήραν όλοι μαζί ο Χρηστος Βερώνης έσπευσε άγνωστο με τι σκεπτικό να πάει σε συγκέντρωση στο Καλό Λιβάδι να την ανακοινώσει.

Αυτο σε τι βοηθάει και ποιον ουδείς καταλαβαίνει…

Ο Χρήστος Βερώνης έχει τεράστια πείρα και πλούσιο πολιτικό παρελθόν για να κάνει συνεχώς λάθη επικοινωνιακά.

Δειτε το βίντεο:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.